Villa Life
Trogir - Hrvatska

Adresa:   Dr.Franje Tuđmana 34C
    21220 Trogir
Lokacija:   Google maps
Telefon:   +385 21 492 000
Fax:   +385 21 492 016
Email:   info@villa-life-trogir.com
       

 

 

Plaže

Plaža Seget (Seget Vranjica)

U mogučnosti ste uživati na plažama razlicitih tipova i kristalno cistom moru. Tko želi aktivniji odmor, na raspolaganju su mu mogucnost iznajmljivanja jet ski, jedrilice, camci.

 

Plaža Pantan (Trogir)

Prekrasna plaža smještena 1,5 km od centra Trogira , na ušcu rijeke Pantan. To je 500 m duga šljunkovita i pješcana plaža sa borovom šumom na istocnoj strani koja cini dobar hlad.

 

Plaža Kava (Slatine)

Plaža je smještena na kraju istocnog dijela otoka Ciova, u prekrasnoj uvali, blizu starog ribarskog mjesta Slatine. Udaljena je 12km od centra Trogira. Plaža Kava je jedna od neiskvarenih prirodnih ljepota jer nema nikakvih gradevina, hotela ili kuca u tom podrucju.

 

Plaža Medena (Seget)

Plaža Medena leži duž rivijere Seget, mikro-lokacije južne strane Trogira, 4 km od centra Trogira. To je veoma kultivirana 3km duga šljunkovita plaža okružena borovom šumom i razlicitom sportskom ponudom: Centar Vodenih Sportova, teniska igrališta, nogometna i košarkaška igrališta, odbojka na pjesku i Vodeni tobogan.

 

Plaža Okrug (Okrug Gornji)

Plaža Okrug je najpopularnija plaža na Trogirskoj rivijeri. Udaljena je 4 km od centra Trogira, lako se pronalazi cestom koja sljedi južnu stranu otoka Ciova, do Okruga Gornjeg.
Dva kilometra duga šljunkovita plaža se takoder naziva i «Trogirska Copacabana» zbog svoje ljepote i popularnosti. Velik broj plažnih barova i nekoliko restorana drže ovo mjesto živim kroz noc.