Villa Life
Trogir - Hrvatska

Adresa:   Dr.Franje Tuđmana 34C
    21220 Trogir
Lokacija:   Google maps
Telefon:   +385 21 492 000
Fax:   +385 21 492 016
Email:   info@villa-life-trogir.com
       

 

 

Villa Life

Ako tražite miran i intiman smještaj u centru Trogira , mjesto na kojem ste stvarno možete osjećati kao kod kuće, nešto luksuzno , mjesto na kojem uvijek možete pronaći poznato lice I dobrodošlicu, na kojem znate da će osoblje uvijek pružiti najbolju moguću uslugu ujedno I poštujući Vašu privatnost Villa Life je pravi izbor za Vas .
Novoizgrađena villa , kategorizirana sa 4 zvjezdice , nalazi se na sjevernom dijelu Trogira , u mirnom okruženju , bez prometnih gužvi , bez buke . Villa Life za svoje goste osigurava besplatno parking mjesto ispred hotela .

Moderni dizajn interijera , TV/SAT ,klimatizacija, te bežični internet odlike su apartmana Ville Aurora .

Villa Life smještena u samom centru Trogira , 300 m je udaljena od povijesne jezgre grada pod UNESCO-vom zaštitom , a 3 km od zračne luke "Split" .

 

 

Jednosoban apartman

Apartman sa jednom spavaćom sobom (2-4 osobe) sastoji se od jedne spavaće sobe, kuhinje sa blagavaonicom i dnevnim boravkom, kupatilom te prekrasanim balkonom.

   

 


Dvosoban apartman

Apartman sa dvije spavaće sobe sastoji se od dvije odvojene spavaće sobe, svaka sa bračnim krevetom. Apartman sadrži i veliki kauć na razvlačenje za dvije osobe u dnevnom boravku, kuhinju, lijep balkon, kupatilo..

 

 

 

Trosoban apartman

Ovaj apartman se sastoji odtri spavaće sobe , svaka sa braćnim kreveto , velike i prostrane kuhinje sa blagavaonicom i dnevnim boravkom , kupatila , toaleta , te prostranog balokona . Površina apartmana je 100 m2 .